м. Біла Церква, вул. Гайок 4а
Карта проїзду
Тел./факс: (0456) 34-82-48
Замовити дзвінок
 
 

Авіаційний комплекс відвідали дітлахи літнього табору "Дошколярик"

10.07.2017

  З початком літніх канікул КП "Білоцерківський вантажний авіаційний комплекс" продовжує гостинно відчиняти двері для малечі літніх дитячих таборів, для яких якісне проведення дозвілля запорука гарного відпочинку. 

 

  Днями на екскурсію на авіапідприємство Білої Церкви завітали вихованці пришкільного табору "Дошколярик". Діти відвідали підприємство вперше, до цього часу екскурсії проводили також для школярів загальноосвітніх шкіл м. Біла Церква та району.

 

  Понад 20 дітлахів змогли побачити великі вантажні літаки Ан-12, Іл-76, які прилетіли в місто на проходження технічного обслуговування на базі КП "БВАК". Юні екскурсанти наскільки були здивовані масштабністю літаків, що дехто навіть боявся близько підходити до цих "залізних птахів". Але заступник директора по авіаційній діяльності КП "БВАК" Олександр Пасічник наскільки цікаво та захоплююче розповів про авіацію, що наприкінці візиту діти подружилися з повітряними суднами, та навіть почали мріяти про політ у небо.

 

  Також діти літнього табору були в захваті від аеродрому "Біла Церква", побачивши масштабність льотного поля, звідки злітають та де сідають літаки.

 Крім того, "дошколярикам" довелось побачити ще й гелікоптер Ка-26 в повітрі.